Lookfantastic Advent Calendar 2015

adventcalender

Lookfantastic Advent Calendar 2015 – ”The beauty secret”

I år bestämde jag mig för att köpa en skönhetsadventskalender. Tidigare år har jag fått The Body Shops som pressprov men i år ville jag unna mig en själv. Drömmen hade ju varit den superfina från Liberty men eftersom den inte skickades utanför England så fick jag titta på lite andra. Valet föll på Lookfantastics som ska innehålla saker till ett värde av £250.

Så, vad innehöll första luckan? En inte så spännande miniversion av Moroccanoils klassiska hårolja. Och med inte så spännande menar jag att jag redan har typ två eller tre av denna version redan. Men, har man inte haft turen att snubbla över dessa så mycket som jag har så blir man kanske nöjd. Jag hoppas på roligare luckor framöver.

På plussidan: denna kalender har hela 25 luckor, så någon lär ju innehålla en godbit!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s