Ljuvliga läppnyheter från Sephora i vår

IMG_1849

Från vänster: ”Melted” från Too Faced, ”Artist plexi gloss” från Make up for ever och ”Oil infusion” från Sephora.

Igår dök det upp ett bud med lite vår- och sommarnyheter från Sephora. Jag är sedan länge ett fan av kedjans egna produkter eftersom de ofta är snabba med trender och har genomgående bra kvalitet. Därför blev jag inte direkt förvånad utan snarare glatt överraskad över att även de kommer med en ”olja” för läpparna. Tyvärr har jag ingen info om när eller om prisuppgift men de två proverna jag fick visar på härligt somriga färger med namn som ”06 Bubbly grenadine” (på bilden) och ”04 Tangerine fizz”.

Bland de andra nyheterna låg även Too Faceds ”Melted” som man väl egentligen inte kan kalla en nyhet men märket har ju tillfälligt varit borta från Sverige så ja, den får vara en ”vårnyhet”. Den här har jag varit nyfiken på ett tag så det ska blir spännande att testa den. På bilden ser ni färgen ”Melted strawberry”. Kommer till Sephora i maj och kostar 180 kr.

Sist men inte minst kommer Make up forevers nya ”Artist plexi-gloss” som utlovar både täckning och hållbarhet samt en ”chockerande” glans (enligt förpackningen). Ska bli intressant att se hur den ter sig på läpparna. Kommer till Sephora i april och kostar 190 kr.

En reaktion på ”Ljuvliga läppnyheter från Sephora i vår

  1. Pingback: Om det här med ögonmasker | My ruby red, ruby lips

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s