”Flowerista” – Essies vårkollektion 2015

essie-spring2015

”Flowerista”, längst till vänster, är stjärnlacket i Essies vårkollektion.

Jag vet inte hur det är med er men känner man inte rätt ofta att nya kollektioner påminner om någon man redan sett? Så har i alla fall jag tänkt i några vändor nu och nästintill blivit lite… uttråkad. Men, med vårens kollektion från Essie tycker jag faktiskt att det händer något nytt. Kanske inte att färgerna är de mest unika men just kombinationen av dem tillsammans, som en hel kollektion, kan jag inte komma ihåg att jag sett förut. ”Flowerista” är först och främst ingen hyllning till pasteller som jag tycker vi sett de senaste åren utan känns om en balanserad (jag tänker på de två nude-lacken) färgklick. Till och med ”Garden variety” (det turkosblåa lacket näst till höger) lockar mig och då använder jag sällan den typen av färger på naglarna. Minst lockas jag av ”Blossom dandy” och mest kommer jag nog ändå att bära ”Flowerista” (längst till vänster” som känns som en typisk Linnéa-färg.

”Flowerista” finns ute i butik nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s