Clarins ”Instant light lip comfort oil”

clarins-instant-light-lip-comfort-oil-raspberry

Clarins ”Intant light lip comfort oil” i ”Raspberry”.

Från hudvård med olja till läppvård med olja. Franska Clarins har nyligen släppt en ny läpphybrid på marknaden, ”Instant lip comfort oil” och när Skincity hade rabatt + rabattkod kunde jag inte låta bli att klicka hem ett exemplar. Jag stod i valet och kvalet mellan ”Raspberry” eller ”Honey” men bestämde mig tillslut för ”Raspberry” eftersom den skulle ge en liten hint av färg medan ”Honey” är helt utan.

Hur känns den då på? Bra! Inte alls kladdig utan bara skönt återfuktande och håller dessutom längre än förväntat. I morse tog jag på lite innan jag gick till jobbet den horribla tiden 06.15 och behövde inte ta på läppbalsam fram tills efter lunchen. Det kallar vi bra återfuktning! Färgen däremot tycker jag väl inte att jag ser så mycket av, inte för att jag hade förväntat mig särskilt mycket utan mer av en hint av rosa men inte ens det tycker jag mig ana. Men, det gör faktiskt inte mycket alls för konsistensen i sig är tillräcklig för mig.

De två olika varianterna har förövrigt inte så mycket med färgsättningen att göra egentligen, ”Honey” är till för dig med torrare läppar och ”Raspberry” ska verka mer ”anti-age”.

En reaktion på ”Clarins ”Instant light lip comfort oil”

  1. Pingback: Ljuvliga läppnyheter från Sephora i vår | My ruby red, ruby lips

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s