Färg + fukt för läpparna

sugar-tinted-berry-web

Färggranna favoriter!

Jag vet inte hur det är med er men nu för tiden så bär jag nästan aldrig läppstift. Varför? Helt enkelt för att jag alltid tycker att man blir så torr om läpparna. Även om jag grundar och skrubbar och testar allt så känns det alltid så himla torrt efter ett tag. Tacka vet jag då hybrider och färgade läppbalsam = färg + fukt.

En av mina nyfunna favoriter är ”Sugar berry tinted lip treatment” från amerikanska märket Fresh. Jag har suktat efter denna i år men inte kommit över ett exemplar tills nu. Det här är verkligen det perfekta färgade läppbalsamet eftersom det ger bra med färg men också bra med fukt. Synd bara att det krävdes en resa till London för att införskaffa det.

En annan favorit sedan ett tag tillbaka är Lancômes ”Lip lover” som är mer som ett gloss fast utan det där klibbiga känslan och med massor av fukt. Finns i en mängd färger och kan med fördel appliceras över ett läppstift som känns lite väl torrt.

Sist men inte minst: en riktigt ny favorit! Elizabeth Ardens ”Moisturizing lipstick matte finish” som är ett klassiskt läppstift fast med en superskön finish. Det blir som namnet antyder matt på läppen men inte alls torrt. Här i färgen ”Raspberry” som ger en härligt fuchsiarosa färg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s