Tried and tested: Lush Aquatic toothy tabs

Nu när vi var i Riga passade jag på att testa en grej som jag fått från Lush för ett tag sedan, nämligen deras Toothy tabs. Kort och gott: tandkräm i tablettform. När du använder dem stoppar du en tablett mellan tänderna, gnager sönder den och jobbar sedan upp ett lödder med en blöt tandborste. Tandtabletterna finns i en massa olika smaker och den jag testat är alltså Aquatic som ska ha smak av jasmin, earl grey och lime.

Funkar det då? Ja, det fungerar utmärkt att få upp ett lödder med dessa men helt trevligt är det faktiskt inte. Smaken av tabletterna är sådär och det känns liksom lite ”grusigt” när man håller på. Dessutom får man inte den där fräscha känslan av nyborstade tänder som man får av vanliga tandkrämer.

Toothy tabs kostar 59 kronor.

+ Smart och kompakt förpackning, perfekta på resan! Dessutom inte flytande innehåll så de går lätt igenom säkerhetskontrollen för dig som flyger.

– Inte så trevlig smak eller konsistens. Den friska och rena känslan uteblir.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s