Nytt jobb

Vet ni vad mina kära läsare? Jag har fått ett nytt och riktigt roligt uppdrag!

Jag kommer vara skönhetsredaktör för en ny tidning som släpps under tidningen SOLOs varumärke. Tidningen kommer heta SOLO Mode och släpps i mars om jag inte missminner mig. Så det är mycket jobb för min del framöver. En plåtning som ska styras upp, vårtrender, plock och en massa annat kul. Så hrm.. det kanske blir lite lite tystare här framöver. Men jag lovar att göra mitt bästa och titta till er så ofta som möjligt.

Ni kan läsa mer om själva tidningen här.

9 reaktioner på ”Nytt jobb

  1. Vad roligt, grattis!

    Förresten, vet du vad som har hänt med HQhair? Det finns ju knappt några produkter.

    • Tack! Nej, jag har inte läst nått men det brukar gå lite i vågor hos dem. Ibland finns det mycket nytt och ibland är det som nu 🙂

  2. Så himla kul att det går bra för dig Linnéa! Heja heja! Läser inte så mycket sådana tidningar men får väl börja så jag får ta del av dina tips:)
    /Hannah

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s