Hemp Hand Protector

Förra veckans kalla väder och vindar gjorde mina händer riktigt riktigt torra. Som tur är hade jag en tub Hemp Hand Protector hemma som jag fick på en pressvisning tidigare i höstas. Jag har inte särskilt torra händer vanligtvis så den har blivit liggande men nu fick den alltså visa vad den går för.

Jag är inte jätteförtjust i doften, den luktar inte äckligt utan mest bara.. konstigt. Svårt att förklara men lite örtigt. Själva krämen är tjock och krämig men känns inte det minsta fet på händerna, bara skyddande och återfuktande. Jag kommer nog inte att använda denna året runt men vid tillfällen då huden känns torr och kliande kommer denna bli perfekt.

Finns året om hos The Body Shop och kostar 125 kronor för 100 ml.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s