Clinique Anti-Blemish Solutions Foundation

Jag har sagt det förut men jag säger det igen: jag älskar den här produkten!

Tidigare i våras, när jag jobbade på Modette, fick jag ett pressprov som var lite lite för mörkt men som fungerade helt okej eftersom jag precis varit i Dubai. När färgen försvann från resan så blev det helt enkelt så att jag inte använde den och sen tänkte jag inte mer på det. Tills nu.

Min hy har krånglat och bråkat med finnar och blanka partier och det har känts som om inget har hjälpt, i alla fall inte mot blankheten. Men så var jag och lillasyster på NK när hon var här och hälsade på, hon spanade på mascaran som jag inte alls gillade (hon älskar att tvätta bort mascaran med varmt vatten – det gör inte jag) och jag fastnade framför deras foundation och kom helt plötsligt ihåg min tidigare förälskelse. Så, jag köpte mig en ny och den här gången i den ljusaste av färger och det är nog det bästa köpet den här hösten. Min hy är fri från blanka partier, har mindre jobbiga finnar men framförallt så är Anti-Blemish Solutions så himla skön eftersom det faktiskt inte känns som om man har foundation på sig. Den är rätt dyr med sina 300 kronor men för mig är den värd varenda krona.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s