Hårfärgning

Men åh, jag har ju glömt berätta: jag har färgat (tonat) håret! Jag är alltid lite skeptisk till det här med hemmafärgning men min lillasyster övertalade mig och det blev så himla bra. Jag valde Castings Glossy honeys’ i 8304 och på den här bilden ser det väldigt ljust ut men resultatet blev mer koppar/guld/brunt – precis som jag vill ha det!

Jag har tyvärr ingen bild på resultatet men jag ska försöka fixa fram det. Men 8304 är helt klart ett tips om du vill ha lite röda nyanser i håret utan att det för den delen blir alldeles galet rött.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s