Jane Iredale Beyond Matte

Som ni kanske har märkt vid det här laget så är jag ganska svag för mineralmakeup och den produkt jag testar nu är Beyond Matte från Jane Iredale. Ett kompakt puder som kommer i refiller så att man kan vara lite miljövänlig på kuppen och använda samma dosa om och om igen.

Beyond Matte är ingen foundation utan ett puder som du sveper över makeupen för att matta ner och fästa sminkningen så det finns enbart två färger att välja mellan: Translucent och Dark. Den ska minimera fina linjer och avlägsna glans och såhär vid först testerna så tycker jag faktiskt att den gör ett riktigt bra jobb. Huden håller sig matt och sammetslen så resultatet blir mer silkesmjukt än supermatt vilket uppskattas från min sida. Jag vågar inte riktigt uttala mig om hållbarhet och dryghet än så det får vi ta senare.

545 kronor får du betala för refill och kompaktdosa vilket är farligt nära min övre gräns för vad jag vill lägga på foundations och puder. Däremot så har jag inget pris på vad refillen ensam kostar men den bör ju vara billigare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s