Reflektion: Borttagning av gelélack

Förra helgen gav jag mig på uppgiften jag fasat för sedan jag testade O.P.Is gelélack: borttagningen. När jag fick naglarna fixade fick jag med mig en nagelfil och nagellacksborttagning hem och fick förklarat för mig att jag skulle fila bort lite av gelélacket innan jag satte ner händerna i nagellacksborttagningen och lät den ”mjuk upp” resten av ”lacket”. Det gick väl sådär om vi ser på det såhär i efterhand.

För det första hade jag inte riktigt det tålamod som behövdes för att sitta med händerna nedstoppade i en skål med nagellacksborttagning i en kvart så jag pillade (läs: klöste) kanske lite för mycket på lacket så mina naglar såg inte allt för trevliga ut. För det andra så var jag inte helt flink med nagelfilen heller och lyckades skrapa upp två sår vid nagelbanden eftersom att jag filade lite för intensivt.

Nej, nästa gång jag gör något sånt här går jag tillbaka till salongen efter någon vecka och låter dem ta bort det istället. Det känns lite skonsammare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s