Schysst deal DV

För ett tag sedan fick jag med ett prenumerationserbjudande i någon tidning (kan ha varit sista numret av Glamour) där jag erbjöds ett nummer av DV Mode samt en fullstor Blemish attack purifying mask från Ole Henriksen. Tror ni det var ett svårt val? Nja.. inte direkt.

Förra månaden fick jag hem tidningen och för någon dag sedan landade produkten här hos mig. Med tanke på att jag betalade 68 kronor för hela kalaset så känner jag mig mycket nöjd.

4 reaktioner på ”Schysst deal DV

  1. Trevligt!
    Och du, kan inte du tipsa om prisvärda presentboxar nu till jul? Det vore himlans bra. Har tänkt köpa en, till mig själv. Älskar presentboxar men har bara köpt och get tbort förut, dags att det blir ändring på det!

  2. Åh, när skickade du in prenumerationslappen? Jag gjorde det för någon månad sedan men har ännu inte fått den burken, jag väntar och väntar…

    • Vad konstigt! Jag skickade in den för lite mer än en månad sen. Först dök ju tidningen och inbetalningskortet upp och 2 veckor efter betalning dök burken upp. Du kanske kan kontakta kundtjänst eller prenservice och höra vad det är som dröjer?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s