Naglarna: Två veckor senare

Okej, det är först i morgon som det gått exakt två veckor men strunt i det. Såhär ser naglarna alltså ut efter två veckor med O.P.Is gelélack. Jag har svept på ett lager av det vanliga lacket för att underhålla glansen och för att täcka över ”utväxten” och jag tycker att det ser rätt bra ut faktiskt. Dock börjar mina naglar vara lite långa nu och det är jag inte helt bekväm med.. Jag är tjejen som gillar att ha riktigt, riktigt korta naglar (efter år av gitarr- och pianolektioner så gillar man det tillslut) så det som är normalt för andra är långt för mig. Dessutom undrar jag lite hur det kommer gå när jag ska få bort allt det här.. Jag ser framför mig en lååång process.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s