Clinique Clarifying Lotion

När jag var yngre drogs jag något enormt mot Cliniques produkter. Jag vet inte riktigt varför, kanske var det på grund av förpackningarna eller på grund av den klassiska image som genomsyrade märket. Hur som helst så hade jag deras produkter lite då och då (när plånboken tillät) och bland dessa fanns Clarifying Lotion, ett ansiktsvatten som jag såhär i efterhand har fattat var lite för starkt för mig.

Nu, ett antal år senare, får jag information om Clinique har gjort om sina Clarifying Lotions och att man bland annat har anpassat mängden salicylsyra utifrån vilken hudtyp man har. Dessutom innehåller de olika mängder skyddande och återfuktande ingredienser. Som gammalt Clinique-fan kan jag inte låta bli att gilla den här nyheten för nu kanske jag kan gå tillbaka och börja använda produkterna (för ja, jag dras fortfarande till designen av flaskorna) trots att min hy är mer känslig och ”mogen” än vad den var förut.

Dock får vi vänta ett litet tag, den 24 januari lanseras de nya versionerna. Så spring inte ut och köp en flaska riktigt än (om du nu inte gillar de gamla, då kanske du ska bunkra upp istället).

3 reaktioner på ”Clinique Clarifying Lotion

  1. Yo Beauty!
    Gör det någonting om jag använder en L300 ansiktscreme med bäst före- datum 2006? Jag har inte märkt någon negativ effekt. Hur är det med bäst före- datumen egentligen? När det gäller simpla apotekscremer menar jag…?

    • Så länge den luktar fräscht, inte irriterar huden och inte ser konstig ut så borde det inte vara något problem. Det man kan tänka på är att krämer som man stoppar ner fingrarna i har sämre hållbarhet än de som är i en tub. Datumstämpeln kan man hålla koll på i vissa fall, till exempel en mascara eller alla produkter där man pillar mycket med fingrarna.. Annars kan man låta luktsinnet avgöra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s