Bliss Love Handler

Dubai närmar sig med stormsteg och jag kan erkänna att jag inte riktigt kommit igång med träningen som jag tänkt den här hösten. Så nu är det lite genvägar som gäller för min del och en i raden är Bliss Love Handler, en kräm som man ska smörja in två gånger om dagen på sina ”problemområden”. Visst, jag är skeptisk till om det här verkligen fungerar men man måste ju testa. Tillsammans med bra mat och mina springturer som jag faktiskt börjat med kanske jag kan uppnå något sorts resultat. Om inte så är jag i alla fall ordentligt återfuktad och slipper taskiga torrfläckar.

4 reaktioner på ”Bliss Love Handler

  1. Ah! Det där är faktiskt spännande. Jag provade en gång en uppstramande gel från NIVEA som hette något i stil med Goodbuy cellulite. Efter två tubers användning morgon och kväll, ca en månad fungerade det faktiskt. Huden blir fastare… Utvärdera!

    • Det lovar jag att göra! Tycker faktiskt redan nu att man kan känna hur den fungerar men det kan ju vara önsketänkande så jag väntar med recensioner ett bra tag till 🙂

  2. Hej jag ska till Miami om tre månader och skulle vilja tighta till min kropp. Så jag undrar funkar denna? Såg att du skulle recencera den men har inte sett någon recension? 🙂 Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s