Cajun Shrimp

Igår var jag och fick testa O.P.Is gelelack. Ni vet, sånt där som ska hålla upp till 4 veckor. Det fanns ändlöst med färger (kändes det som i alla fall) så jag tog första bästa lack som stod ut lite. Det blev Cajun Shrimp och jag måste säga att jag känner mig nöjd. Egentligen är det väl en ganska typisk färg för sommar och sol men det skiter jag i. Hon som lackade mig sa att det passade alldeles utmärkt på mig för jag ”är så blek utan rosa undertoner att det blir en snygg kontrast”. Att det här med att välja nagellacksfärg skulle vara enkelt.. det kan vi väl liksom glömma efter en sådan kommentar? Hur som helst: jag är mycket nöjd och återkommer såklart med tankar om hållbarhet och sånt där.

3 reaktioner på ”Cajun Shrimp

  1. Gelelack!? Har jag aldrig hört talas om.. Vad är det? Och var kan man köpa det!? 🙂

    • Hej,
      Det är en speciell teknik som görs på salong. Istället för vanligt lack läggs en gelé över nageln som sedan får torka under en uv-lampa. O.P.I har precis lanserat den typen av ”lack” och har alltså valt att lansera nästan alla färger från deras ordinarie lack så att man kan fylla på utväxt och liknande. Jag vet att salongen Naglar på Fridas gör det här i Stockholm så boka tid hos henne i så fall 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s