Cures by Avance Marine Body Oil Glow

Det är inte bara mitt ansikte som märker av den kallare årstiden, mina armar och axlar är torrare än vanligt. Min vanliga vinterrutin är att alltid smörja in mig med olja efter att jag duschat och nu testar jag för fullt Marine Body Oil Glow från Cures by Avance.

Oljan är ganska torr och sjunker snabbt in i huden till skillnad mot de babyoljor som jag använt förut. Det är såklart en stor fördel på morgonen när man inte har tid att vänta på att krämer och oljor ska sluta kladda. Jag gillar också att det är en löjligt kort ingredienslista med endast tre ingredienser. Däremot gillar jag inte riktigt doften, den ska vara oparfymerad men det är ändå något som luktar lite ja.. skumt.

Tyvärr är den ganska dyr, 469 kronor får du betala för flaskan så babyolja blir ett lite mer ekonomiskt alternativ i längden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s