En till favorit

Mycket hudvård från min sida nu men det får ni stå ut med. Catch a wrinkle in time från brittiska Soap & Glory är en alldeles underbart härlig dagkräm. Den doftar gott av apelsin och choklad utan att bli sådär äckligt sötsliskig. Dessutom känns den återfuktande utan att vara fet på huden. Och förpackningen! Bara den i sig skulle få mig att köpa krämen igen.

Om den nu motverkar de första rynkorna kan jag inte uttala mig, främst för att jag faktiskt inte har några ännu. Tyvärr är det ju så att den här lilla godingen inte finns att köpa i Sverige så när jag åker till Dubai i december kommer jag definitivt att hamstra denna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s