Emma S. Moisturising night cream

Nu var det ett tag sen jag var på pressvisning för Emma Wiklunds nya hudvårdsserie Emma S. och då är det väl på tiden att recensera några av produkterna jag fick hem. Först ut blir Moisturising Night Cream.

 

Krämen innehåller Algisium C2, en substans utvunnen ur en vattenalg som har förmåga att binda fukt i vävnaden. Dessutom innehåller den antioxidanter som utvinns ur vindruvskärnor och som hjälper till att skydda huden. Allt det låter ju bra och jag måste faktiskt säga att jag gillar den här nattkrämen rätt mycket. Om ingredienserna fungerar eller inte vågar jag inte uttala mig om men krämen känns väldigt lätt när man applicerar den och det känns inte som om den täpper till porerna. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad den doftar men jag gillar det, doften tar inte över på något sätt utan känns bara behaglig och fräsch.

Under pressvisningen pratade Emma om att hon tänkt mycket på förpackningen och hur den fungerar rent praktiskt. Att det är en skruvkork beror enbart på att man ska kunna ta med sig krämen i resväskan utan att riskera läckage. Dessutom ska man inte behöva stoppa i fingrarna i någon burk, allt för att det ska bli så hygieniskt som möjligt.

Jag tycker att Moisturising Night  Cream är riktigt prisvärd och det känns som att den fungerar för en rad målgrupper. Dess främsta mål är att återfukta huden under natten och det tycker jag den klarar galant. Prismässigt ligger den ganska hyffsat till också: 249 kronor för 50 ml. Du hittar den enbart på Åhléns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s