Bra grej: M.A.C Care Blends Essential Oils

Helt plötsligt känner jag av att det har blivit kallare för min hy har blivit jobbigt torr på vissa ställen. Det kom helt oväntat och inte alls sådär smygande som det brukar göra. Min räddning har blivit Care Blends Essential Oils från M.A.C. Det är en ganska dryg och torr olja som jag smörjer över mina torra partier innan jag applicerar min nattkräm. Jag vågar inte riktigt använda den dagtid eftersom jag vanligtvis har normal/oljig hud och då känns det ja.. fel med en olja i ansiktet. Men nattetid kunde jag inte bry mig mindre.

Jag har tyvärr ingen prisuppgift på den här lilla flaskan men vad jag kommer ihåg så är den inte särskilt dyr. Någon annan som har koll på priset?

2 reaktioner på ”Bra grej: M.A.C Care Blends Essential Oils

  1. Älskar den där oljan! Ville bara tipsa om att om man har torr hy funkar den riktigt bra dagtid också för en härlig ”lyster”, utan att det ser oljigt ut. Brukar blanda in den i min ansiktskräm. Men minns inte priset tyvärr! ; )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s