Varning: Clinique Hight Impact Curling Mascara

Jag har alltid gillat Cliniques High Impact Mascara så i somras tänkte jag att jag skulle testa High Impact Curling Mascara. Jag tänkte att jag skulle gilla den lika mycket som den tidigare men så blev det inte riktigt.

Själva svärtan, borsten eller konsistensen är det inget fel på. Det är hållbarheten som är problemet och inte riktigt på det sätt man tänker sig. Den sitter fint på fransarna hela dagen utan att falla nämnvärt men när man ska ta bort sminket på kvällen är det i princip omöjligt att få bort mascaran. Jag har testat vanlig remover, för vattenfast mascara, oljor.. ja allt. Men den sitter som berget. Efter tillräckligt många gnuggningar så går den bort helt okej men då gör det nästan ont i ögonen. Tyvärr Clinique, det här var ingen hit alls.

 

Uppdatering: Clinique har gett lite svar på mina bekymmer. Spana in kommentaren till det här inlägget.

4 reaktioner på ”Varning: Clinique Hight Impact Curling Mascara

 1. Hej

  Jeg jobber med Clinique og ville bare sige, at High Impact Curling Mascara skal fjernes med 39 grader varm vand lige som Lash Power Mascara. den kan ikke tages bort med vanlig eye makeup remover, da den både er vand og olie resistent. jeg håber, at du vil give mascaraen endnu et forsøg.

  Mange hilsner

  Bea

  • Hej Bea,
   Tack för din kommentar! Det är lite svårt att veta det när det inte står någonstans att det är så 🙂 Jag ska ge den ett nytt försök!

   • Hah bra, jag gillar det inte så mycket som du kanske förstår 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s