I bokhyllan

Mitt fina skrivbord har en bokhylla inbyggd och i den förvarar jag mina fina skönhetsböcker. Sephora innehåller en rad smarta tips från mitt absoluta favoritmärke. Skönhet – till vilket pris? tar upp ingredienser och fördelar med naturlig kosmetik. Vogue Beauty är mer textbaserad och innehåller en mängd tips och fakta. Susanne Ljungs stora bok om skönhet är som ni förstår en bok där Susanne Ljung ger sin bild av skönhet och innehåller dessutom en rolig skönhetsskola. The Goddess Guide är inte bara skönhet utan mode, inredning och en massa annat. Beauty Confidential är lite av en klassiker som en rolig inblick i en amerikansk skönhetsredaktörs vardag. Och överst hittar vi min anteckningsbok som hänger med på pressvisningar och fungerar som kladd- och kom-ihåg-lista när jag gör mina jobb.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s