Love Chloé

Om ungefär två månader åker jag tillbaka till Dubai. Har haft nedräkning i fem månader nu och min vana trogen har jag redan börjat planera diverse inköp jag ska göra. En sak jag tänkt spana in är Chloés nya doft Love. Om jag kunde skulle jag helst klä mig i bara Chloé och ha en garderob med väskor och skor signerade märket. Men, nu har jag ju inte obegränsat med pengar så då får det bli en doft istället. Jag tror verkligen att jag och Love skulle passa perfekt ihop.

Jag skulle visserligen kunna springa in på NK och köpa den nu men det inte lika kul. Det ska vara lite speciellt och lyxigt med parfymköp.

4 reaktioner på ”Love Chloé

  1. det första jag tänker på när jag hör dubai är vår aha-upplevelse när vi fick syn på VS 😉

    • haha, klockrent! kommer aldrig glömma hur vi i princip sprang fram och knappt kunde kontrollera oss 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s