Schwarzkopf Professional sponsrar Rosa Bandet

Oktober månad betyder som bekant att en rad specialprodukter dyker upp till förmån för cancerforskning. Otroligt positivt såklart och något som jag själv kollar lite efter när jag handlar grejer under oktober. I de flesta fall är det några få slantar av produktens pris som skänks men många bäckar små får man tänka.

 

Schwarzkopf Professional har för 6:e året i rad dragit sitt strå till stacken och presenterar tre kit med hårvårdsprodukter där 25 kronor av priset går till Cancerfonden. Kiten som finns är BC Time Restore Q10 schampo och balsam för försvagat hår, Novelle hårspray och mousse och SEAH HAIRSPA Blossom schampo och balsam för färgat hår. Varje kit innehåller produkter i full storlek och kostar mellan 149 och 299 kronor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s