Illamasqua Ore Pure Pigment

Okej, nu bjuder jag på något som jag aldrig annars bjuder på: en close-up på en sminkning. Jag fick för mig att jag skulle testa Illamasquas Pure Pigment i färgen Ore som jag fick med utskicket om höstkollektionen. Och bilden gör faktiskt inte sminkningen rättvisa för det här kan vara en av de snyggaste bronze/metallic-skuggorna jag någonsin sett. Den är krämig och ger ett snyggt metalliskt skimmer med lite glitter i utan att bli för mycket. Även fast det är ett löst puder så kändes det otroligt kompakt och lätt att sminka med, det var nästan som att arbeta med en krämskugga. Äsch, svårt att förklara. En hit helt enkelt!

5 reaktioner på ”Illamasqua Ore Pure Pigment

    • haha okej, jag tar till mig det! Så himla svårt att få till fina bilder bara 🙂

  1. Håller med om att det är riktigt svårt att få fina ögonbilder. har själv försökt ett stort antal gånger men det går bara inte.

    Din bild visar verkligen färgen bra:) Snyggt!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s