Philosophy Eternal Grace

I min parfymsamling här hemma står Pure Grace från Philosophy, en väldigt ”tvålig” och härlig doft om ni frågar mig och nu ser jag att det kommit ett nytt tillskott bland Philosophys parfymer. Eternal Grace som färskingen heter beskrivs som en frisk doft med citrus och blommiga toner. Som tidigare konstaterat har jag svårt för allt för söta parfymer men krispiga, citrus-aktiga dofter går ofta hem här tillsammans med tunga och varma parfymer.

Som alltid med Philosophys produkter så har det skapats ett alldeles otroligt ha-begär hos mig så nu måste jag spana in HQHair och se om de får in någon schysst paket med doft och lotion..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s