M.A.C Haute & Naughty Mascara

Den åttonde oktober släpper M.A.C ännu en ny mascara. Senaste tillskottet är Plush Lash som släpptes tidigare i somras men nu är det alltså dags igen. Haute & Naughty heter nykomlingen och är något så speciellt som en mascara med två olika borstar staplade på varandra där en är större för mer drama och volym och den andra lite mindre för definition. Jag har inte hunnit testa denna ännu men vid första anblicken verkar det lovande. Och förpackningen är ju bara för härlig!

Släppdatum: 8 oktober

Pris: 205

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s