Inferno e Paradiso

Ni kanske kommer ihåg att jag tyckte att Laila Bagges nya doft var lite för söt och fruktig för min smak? Låt mig presentera en parfym som är den raka motsatsen till det: Inferno e Paradiso från svenska Neotantric Fragrances.

Doftmässigt påminner den en del om Pradas Amber med sin tunga och lite kryddiga framtoning. Bland toppnoterna hittas italiensk bergamott och kryddig svartpeppar. Hjärtnoterna består av söt rökelse och plommon och i basen finns bland annat amber och sandelträ. Doften är unisex men inte alls så ”manlig” som vissa unisexdofter kan vara. Den är tung men varm och försvinner inte vid första taget.

Neotantric Fragrances säljs bland annat på NK och Eleven.se för 595 kronor/100 ml.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s