Acnicyl, jag gör slut.

Nej, jag stod inte ut i sex veckor. Det blev liksom för mycket att ha bölder istället för finnar i ansiktet, något som är otroligt ovanligt för min del. Dessutom blev jag väldigt torr på vissa ställen och blank på andra. Jag fick nog och slutade redan för en vecka sedan. Och nu mår min hud mycket bättre. Min vanliga rutin med snälla och fuktgivande produkter är nog något jag ska fortsätta med.

Acnicyl kan säkert fungera jättebra för dig med riktigt jobbig problemhy men har du finnar lite då och då så är nog denna produkt alldeles för stark och gör dig en otjänst.

2 reaktioner på ”Acnicyl, jag gör slut.

  1. Bra tips om du har känslig oren hud är Sebamed Clear Face nya akneserie. Finns på utvalda apotek. ICA CURA Apotek och Apoteksgruppen. Hoppas din hud repar sig!

    • Tack för tipset! Min hud har som tur är repat sig efter att jag återgått till min gamla rutin 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s