Viva Glam Lipglass

Ni känner nog alla till MACs Viva Glam Lipstick som varje år frontas av två kända personer. Men vi tar det en gång till: Kampanjen startades 1994 och har hållit igång sen dess. Alla pengar från försäljningen av läppstiften går till kampen mot HIV och AIDS.

Men nu kommer det något nytt: I mars lanserades Lady Gagas och Cyndi Laupers läppstift och den 15 oktober kommer nu två läppglans som baseras på läppstiften. Och det känns som ett smart drag från MACs sida. Personligen använder jag inte läppstift så ofta men läppglans använder jag dagligen så då blir man ju lite mer köpsugen.

Som pressprov fick jag hem Lady Gagas färg och jag är inte tjejen som använder tuggummirosa läppglans men jag måste ändå säga att glanset är förvånansvärt användbart. På läpparna blir det inte så farligt rosa som jag trodde utan mer nude på ett bra sätt.

Läppglansen släpps alltså den 15 oktober och kommer endast att finnas ute i 6 månader. 160 kronor får du lägga ut om du vill ha ett exemplar. Jag kommer nog spana in Cyndis färg. Den känns som en typisk Linnéa-färg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s