Skin.Ergetics

Ja, såhär ser de ut de färglada små burkarna. Som ni ser är den orangea dagkräm och den plommonlila nattkräm. Burkarna ser rätt små ut men innehåller som vanligt 50 ml. Skin.Ergetic Anti-Ox riktar sig till kvinnor mellan 30-40 år och innehåller antioxidanter som ska skydda huden mot föroreningar och ge den (huden alltså) mer lyster. Detox ska, som namnet antyder, stimulera mikrocirkulationen och främja utrensningen av gifter ur kroppen samtidigt som den lugnar huden och tillför näring.

Jag är alltid svag för det här med krämer som säger sig innehålla antioxidanter och en massa andra välgörare. Jag vet ju egentligen att de flesta inte fungerar men jag blir lika intresserad varje gång det dyker upp något sånt här på marknaden. Däremot så gillar jag inte riktigt att krämen kommer i brukar. Det blir liksom så himla krångligt när man ska hålla på med spatlar och sånt och oftast är jag för slö för att orka hålla på med det. Och ja.. då blir det ju krämen ofräsch rätt snabbt. Nej, fram för pumpflaskor och tuber!

Krämerna kostar 430 kronor styck och finns ute i butik i mitten av oktober.

2 reaktioner på ”Skin.Ergetics

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s