O.P.I Take the stage

Igår var jag på pressvisning för O.P.Is vinterkollektion Burlesque och jag är kär i alla färgerna. Hela kollektionen är verkligen hur snygg som helst och det är sällan som ett märke lyckas med alla färger tycker jag. Kollektionen består av sex stycken glitterlack och sex stycken metallic/skimmrande. Min absoluta favorit hittills är Take the stage som ni ser ovan.

Jag återkommer med bilder på resten av lacken. Kollektionen släpps i november (om jag kommer ihåg rätt).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s