E.l.f Mint Cream

Eftersom jag inte blev så nöjd med resultatet av Depends lack valde jag att lacka om naglarna rätt snabbt. Färgen jag valde blev det relativt nya lacket Mint Cream från E.l.f. Färger ser inte riktigt ut som den gör på bild utan blir mer turkos/grön i verkligheten. Lite som Chanels Nouvelle Vague kan jag tänka mig.

Snyggt och helt klart prisvärt eftersom det bara kostar cirka 19 kronor.

2 reaktioner på ”E.l.f Mint Cream

    • Det går bara att köpa från deras hemsida så kolla in där!

      Hehe, jag kommenterar typ aldrig hos någon. Jag lovar att bättra mig 🙂

      Ska du med till nkpg förresten?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s