Fjellström Mineral Makeup

Igår fick jag hem ett paket med spännande nyheter: ett nytt svenskt mineralsminksmärke. Fjellström har skapats av Malin Fjellström som tröttnade på att alla mineralmärken kändes tråkiga och likadana. Fokus i sminkkollektionen är basen men det finns även skuggor, mascara och läppglans med mera. Kolla in hemsidan för mer information och där kan ni även handla produkterna.

Jag tycker det känns himla spännande och ser verkligen fram att testa de produkter jag fått hem! Extra roligt är det att Malin är kompis med en gammal klasskamrat till mig. Världen är allt bra lite ibland.

En reaktion på ”Fjellström Mineral Makeup

  1. Jag har försökt maila det här företaget två gånger för att fråga om ingredienser i produkterna. Inget svar. Även min kompis har mailat utan svar.
    Mycket dåligt att inte ha ingredienserna på hemsidan, vilket tyder på tvivelaktiga ingredienser. Förmodligen något inköpt skit från USA som säljs på 2000 ställen med olika namn. Stor varning för det här företaget!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s