Depend höstlack nr 161

I helgen testade jag lack nummer 161 ur Depends höstkollektion och jag måste säga att jag blev lite besviken. Färgen fungerade inte alls på mig, den kändes väldigt ”neonig” och genomskinlig. I flaskan såg den ut att kunna vara snyggt mandarin men en dragning åt rosa (jag tror dock att Depend beskriver den som hallonrosa) men på mig fungerade den alltså inte. Om den hade sett ut som den gör på bilden, ja då hade jag tyckt himla mycket om den.

En reaktion på ”Depend höstlack nr 161

  1. Pingback: E.l.f Mint Cream « My ruby red, ruby lips

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s