2 reaktioner på ”Att jobba..

 1. Hejj!
  Har följt denna bloggen ett tag och har en fråga som kanske inte handlar om skönhet egentligen, men aja: jag tycker att du verkar ha ett så himla kul jobb och undrar vad du gick för linje på gymnasiet och vad du pluggatr efter det för att få detta jobbet du har nu? Och vilka tidningar jobbar du för, eller är du ”mest” bloggare?

  Kram Emma

  • Hej Emma!
   Vad kul att höra att du följer mig 🙂

   Jag gick estetisk musik på gymnasiet och hade då praktik på tidningen Cosmopolitan i två veckor. Jag visste redan när jag var 14 att jag ville jobba med journalistik så jag haft det lite i bakgrunden hela tiden. Efter gymnasiet började jag utbildningen Kultur, Samhälle, Mediegestaltning vid Linköpings universitet och därifrån har jag en Bachelore of Social Science in Culture and Media. Efter det läste jag två år masterutbildning med samma inriktning och har nu alltså en Master of Arts and Science in Culture and Media (puh, långa titlar!). Under tiden som jag läste min masterutbildning läste jag även två journalistikkurser, Naturvetenskap, teknik och journalistik och Kulturjournalistik samt arbetade extra som nyhetsreporter på SR Östergötland och var pressansvarig för en musikförening. Skönhetsbiten kom jag in på förra sommaren när jag var assistent åt Kicki Norman och för ungefär ett år sedan började jag frilansa och fick då även jobb på gamla Modette.se som skönhetsbloggare. De tidningar som jag skriver för idag är FRIDA, GLAZE och SOLO men jag har även ett annat jobb eftersom jag ändå är så pass ny inom branschen. Bloggen ser jag som ett kul och bra sätt att skriva om allt som inte kommer med när jag skriver för tidningar.

   Blev ett långt svar det här men hoppas du blev nöjd 🙂

   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s