Braun + Wella = sant

Igår var jag på pressvisning för de nya stylingverktygen Satin Hair Colours framtagna av Braun. Det handlar om en serie med locktång, plattång och fön som alla stylar håret utan att påverka färgat hår. Köper du en produkt ur sortimentet får du dessutom en värdecheck på 300 kronor som du kan använda till en färgbehandling hos en av Wella Professionals salonger. Känns som ett ganska smart marknadsföringstrick faktiskt.

Under pressvisningen blev vi stylade av hårstylister från Wella och jag passade på att sno åt mig tips om hur jag kan variera min lugg-på-utväxt samt hur jag enklast lockar håret. Duktiga Jessica som gjorde min frisyr gav mig det enkla tipset att fläta in luggen med resten av håret. Att göra en inbakad fläta har alltid känts lite som en utmaning men hon sa att man alltid ska tänka på att man ska ta med sig lite extra hår förutom det man börjar fläta med. Äsch, jättesvårt att förklara men nu ska jag öva här hemma och försöka få det lika snyggt.

Stylingverktygen kostar från 649 kronor och uppåt.

4 reaktioner på ”Braun + Wella = sant

  1. Hej! Har du något bra tips på flytande mineralfoundation för personer med väldigt ljus hy? Tack på förhand.. 🙂

    • Hej Sara!
      Jag har en från gloMinerals som du hittat på Accessora.se. De har riktigt ljusa nyanser så spana in det märket! Jag har ”natural fair” och trivs bra med den färgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s