Baked-to-last Eyecolour

The Body Shops pressvisning fick jag med ett gäng skuggor och ett rouge från deras nytillskott i det fasta sortimentet. Jag har testat skuggorna Sage och Amethyst och de känns helt perfekta för snygga kvällssotningar. Jag älskar att sota ögonen i andra färger än svart och återkommer ofta till grönt och lila i mina sminkningar så dessa känns som ett perfekt tillskott i min sminksamling.

Om jag minns rätt så finns skuggorna redan ute i butik och kostar 165 kronor.

2 reaktioner på ”Baked-to-last Eyecolour

  1. Åh, jag har kikat på de där i affären och de ser helt underbara ut! Som mjuk mjuk sammet. Kan bara inte bestämma mig för vilken färg jag helst vill ha…

    • De är verkligen jättefina och bra pigmenterade också! Alla färger känns verkligen gångbara så du får känna efter vad som känns mest du 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s