Halvtid med Acnicyl

Nu har det gått tre veckor sedan jag började med Acnicyl och jag tänkte dela med mig av lite tankar som dykt upp på vägen:

 • Tvätten: Den löddrar inte riktigt så mycket som jag skulle vilja att den gjorde. Det leder till att jag får för mig att den inte tar bort allt smink vilket i sig leder till att jag måste ta lite mer av tvätten.
 • Krämen: Känns väldigt dryg (speciellt i jämförelse med tvätten) och sjunker snabbt in i huden.
 • Resultatet: I början märkte jag att uppkomna finnar och pormaskar försvann snabbare än med andra produkter och det kändes som om jag snabbt märkte resultat. Nu efter någon vecka tycker jag dock att det känns som om min hud har blivit sämre. Men, jag ska inte ”ropa hej” ännu. Det står på förpackningen att man ska använda den som en kur i sex veckor och det här kan vara en del av processen. Hur som helst så känns det inte så trevligt just nu.

4 reaktioner på ”Halvtid med Acnicyl

 1. Hej!

  Har också använt Acnicyl cleanser +kräm i 5 veckor. Min hud är mer finnig än någonsin. Ska testa clearly gone så fort min lön har ramlat in 🙂

  • Ja gud ja, det blev katastrof för mig! Ska skriva ett inlägg om det snart 🙂

   Clearly Gone, det är kosttillskotten va? Jag har ätit dem och de fungerade men det är så himla många tabletter man ska få i sig varje dag så tillslut gav jag upp..

 2. Skönt att dom fungerade på dig 😀 Jag har dock beställt pulvret istället, får se hur det funkar 🙂

  • Ah, det har jag också testat och då föredrog jag nog tabletterna i alla fall 🙂

   Hoppas det fungerar för dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s