Emma S.

I tisdags var jag som sagt på pressvisning för Emma Wiklunds nya hudvårdslinje Emma S. Linjen har Emma skapat genom ett nära samarbete med CCS, Clean Chemical Sweden, som har mer än 30 års erfarenhet inom hudvård och läkemedel.

Under presentationen av märket var Emma noga med att påpeka att hon inte bara har lånat ut sitt namn utan faktiskt varit personligt engagerad och det märktes tydligt när hon presenterade produkterna och sina tankar kring dem. Överlag måste jag säga att jag blev positivt överraskad av både utformningen av förpackningarna och innehållsingredienserna. Det ligger ett noggrant övervägande bakom varje ingrediens och de produkter som jag fått hem verkar innehålla bra och säkra ingredienser.

I serien finns det 12 produkter som alla kostar mellan 119 till 389 kronor. Dyrast är Ageless-produkterna som fokuserar på att minska rynkdjupet och återfukta huden. Serien kommer att säljas exklusivt på Åhléns från och med nästa vecka.

Just nu håller jag på att testa mig igenom de testprodukter som jag fått så jag återkommer med recensioner om ett tag.

(foto: Andreas von Gegerfeldt)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s