Äntligen!

Åh, som jag längtat efter den här produkten! Jag läser otroligt mycket utländska tidningar och sminkreklamerna i dessa kan ibland kännas som ett stort hån eftersom jag inte kan ta del av produkterna. En av de produkter jag länge önskat ska komma till Sverige är Cliniques Superbalanced Powder Makeup SPF 15 Mineral Rich Formula och nu är den äntligen på gång.

Istället för att vara ett löst mineralpuder är det en fast kaka i en dosa som har en slags kvarn så varje gång man vrider kvarnen ”frigörs” en del av kakan och man får exakt rätt mängd puder att jobba med. Åh, jag ser så fram emot att testa denna när den kommer i butik!

Släpps: 20 september

Kostar: 350 kronor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s