Joico K-pak Color Therapy Restorative Styling Oil

Oljor i håret är ganska hett för tillfället, inte minst sedan märket Moroccanoil lanserades stort i Europa. Och nu (eller faktiskt redan för ett tag sedan) finns Joicos K-pak Color Therapy Restorative Styling Oil. En stylingolja som återuppbygger håret och bevarar färgen. Dessutom skyddar den håret från UV-strålar, värmeverktyg och förkortar torkningstiden.

K-pak Color Therapy Restorative Styling Oil ska passa alla hårtyper utom de med extremt fint, livlöst och tunt hår och ska användas i längderna och de mest skadade och utsatta delarna av håret. Joico föreslår att man undviker hårbotten och det låter ju rätt smart. I alla fall för mitt krånglande hår.

4 reaktioner på ”Joico K-pak Color Therapy Restorative Styling Oil

  1. Nu kanske jag blandar ihop äpplen och päron här, men jag provade Aussies serum för lockigt hår (tyckte den var oljig, men den kanske är ett päron om olja är äpple. Om du fattar mina knäppa metaforer) men jag hade problem när jag skulle tvätta håret sen, det blev liksom aldrig blött och jag fick inte bort allt. Är det kanske det som är meningen? Vet du?

    • Hm, det är inte riktigt samma typ av olja som vi pratar om.. fast jag förstår ditt problem. Aussies serum är inte riktigt lika ”oljig” som den här från Joico och har en liten annan målgrupp. Den ska mer tämja lockar och ta bort friss medan den från Joico mer (säger sig) ha en vårdande och reparerande effekt. Men att det ska bli svårt att tvätta låter jättemärkligt! En ren gissning är att det kanske är mycket silikoner i produkten och de lägger ju sig som ett lager kring hårstråt efter en tids användning och då kan man uppleva känslan av att håret blir svårt att få rent och att det kan se glanslöst ut.. Men nu gissar jag som sagt bara!

  2. Nu var det ett tag sen jag använde den, så jag vet inte om det var en massa silikoner i den. Hur som helst blir det inte ett köp för mig igen. Men den här oljan kanske är nåt att prova när håret känns lite slitet, som typ nu 🙂

    • Ja, kanske 🙂 Värt att tänka på är dock att oljan bara ska användas i längderna och inte i hårbotten annars kan håret lätt bli ganska fett.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s