Jane Iredale Pure Impact

Jag tyckte ju inte att bronzern som jag har från Jane Iredale andades tillräckligt med lyx med tanke på sitt pris och det står jag fast vid. Men med dessa skuggor är det helt annorlunda, här pratar vi snygga och smarta dosor. Sammanlagt fem skuggor i färger som ska förstärka ens ögonfärg och dessutom är de hypoallergena och dermatologiskt testade.

I höst kommer även nya färger av deras Lip Fixation, en tvådelad produkt med stain och läppglans för maximal hållbarhet. Lip Fixation innehåller ingefära för fyllighet och avokadoolja för maximal återfuktning. Och den här produkten gillar jag verkligen. Jag har den i färgen Devotion (korall och skimrande rosa) samt i färgen Craving som kom med sommarkollektionen och båda är supersnygga och ger verkligen färg utan att torka ut. Craving är utan glitter och mer nedtonad medan Devotion ger färg, glans och lite skimmer utan att det blir för mycket.

Ni hittar Eye Steppes och Lip Fixation i butik i oktober för 730, respektive 355 kronor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s