Joico Moisture Recovery Leave-in Moisturizer

Nu lanserar Joico, märket som kanske  är mest känt för sin inpackning K-pak, ett leave-in balsam för alla hårtyper. Moisture Recovery Leave-in Moisturizer skyddar håret mot miljöföroreningar, ökar glans och lyser utan att tynga ned håret, reparerar skador i fjällskiktet, ger fyllighet och återställer fuktbalansen.

Jag är alltid lite skeptisk till leave-in balsam och det främst för att mitt hår lätt blir fett. Att lämna en utredande produkt i håret känns alltså inte helt klockrent i mitt fall. Men, det står ju trots allt att Moisture Recovery Leave-in Moisturizer passar alla hårtyper så jag ska definitivt ge den en chans. Återkommer efter lite testande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s