Exuviance Age Reverse

Hudvårdsmärket Exuviance, som endast säljs hos speciellt utbildade hudterapeuter och läkare, lanserar en ny serie: Age Reverse. Som namnet antyder handlar det om anti-rynk produkter vars specialitet ligger i att man använt den kroppsegna substansen NeoGlucosamine som aktiv ingrediens i serien.

NeoGlucosamine gör linjer och rynkor mindre framträdande genom att stärka matrixen som omger kollagencellerna. Detta gör hudens underliggande struktur fyllig och rynkor och fina linjer minskas inifrån och ut. Dessutom öka cellförnyelsen och det leder till att ojämn pigmentering och åldersfläckar blir mindre synliga. Förutom NeoGlucosamine innehåller serien även A, C och E-vitamin samt antioxidanter som skyddar huden mot dagliga miljöangrepp. Dessutom finns inga parabener eller artificiella doftämnen med i innehållsförteckningen.

Jag har fått hem ett prov på Eye Contour ur serien och även om jag kanske inte riktigt är målgruppen så tycker jag ändå att det ska bli intressant att testa. Huden runt ögonen är den mest ömtåliga i ansiktet och är därför mer känslig för väder, vind och skratt. Så jag har, om än väldigt minimala, små fina linjer som jag försöker minimera så gott det bara går. Vi får väl se om jag märker någon skillnad med Eye Contour helt enkelt.

En reaktion på ”Exuviance Age Reverse

  1. Pingback: Exuviance Age Reverse Eye Contour « My ruby red, ruby lips

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s