Acnicyl

Igår fick jag hem prov på tvätt och ansiktskräm från märket Acnicyl som lämpar sig för hud som lätt blir ”oren” och får acne. Jag har inte lika mycket problem med det som jag hade förut men fortfarande finns det perioder då huden strejkar och då kommer dessa passa perfekt.

Acnicyl Cleanser och Cream innehåller mjölksyrebakterier som finns naturligt i kropppen. Dessa hjälper till att skapa en miljö som blir ogynnsam för bland annat acnebakterier. Produkterna är milda, utan parfym, alkohol eller substanser som missfärgar kläder och handdukar. Acnicyl Cream innehåller dessutom inga konserveringsmedel.

Enligt pressinfon ska man använda produkterna tillsammans som en behandling under sex veckor och därefter upprepa vid behov och det är precis vad jag tänker göra. Så en utvärdering får ni se först då. Men jag kan säga att jag än så länge gillar dem..

Acnicyl finns på apotek nu och har faktiskt rätt överkomliga priser: 119 kronor för tvätten och 99 kronor för hudkrämen.

5 reaktioner på ”Acnicyl

  1. Hej, vilket apotek köpte du det på? För hittade inte på mitt närmsta apotek. Blir helt yr utav alla nya apotek ^^ Tacksam för svar 🙂

    • Hej Elin,
      Det förstår jag! Många nya ställen att hålla koll på 🙂

      Jag har inte köpt min utan fick pressexemplar men jag ska hålla utkik om jag ser den på något speciellt apotek. Ett tips är också att fråga personalen, de brukar vara mycket kunniga och kan annars leta i system och se vilka apotek som tillhandahåller vilka produkter. Det gäller även när man letar efter märken som Avène och La Roche-Posay 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s