Clinique Instant lift for brows

Clinique lanserar en dubbelpenna för ögonbrynen där ena delen består av ett färgat vax medan den andra är en highlighter för brynbenet.

Eftersom jag numer inte har en lugg att gömma mina ögonbryn under funderar jag på om det här kanske skulle vara något för mig? Det enda jag ställer mig lite tveksam till är att den enbart kommer i två färger, Soft Brown och Deep Brown. Kanske behövs det inte fler men det känns ändå lite konstigt med så få färgval. Eller vad säger ni?

Pennan kommer att säljas från och med 9 augusti och under en begränsad period. Priset ligger på 160 kronor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s