Minitest: Garnier Nordic Essentials


Det var ett tag sen Garniers senaste satsning Nordic Essentials lanserades och direkt efter att jag fått hem produktprover slussade jag dem vidare till min vän Karolina som har känslig och torr hy. På Modette recenserade hon tidigare Apolivas serie som hon var eld och lågor över. Tyvärr är hon inte lika imponerad nu. Såhär tycker hon:

”Rengöringsmjölken är av den typen som man applicerar på huden och sedan försiktigt torkar bort med bomull. Tyvärr kändes det som att produkten lämnade en hinna på huden och mina ögon blev röda och irriterade så jag var tvungen att tvätta noga med vatten. Att använda ansiktsvatten direkt efter denna produkt funkade inte, hyn var för nerkladdad. Huden kändes inte ren och definitivt inte mottaglig att ta emot någon fukt från en dag- eller nattcreme. Dagcremen luktar gott och ansiktet blir lent av den. Men tyvärr sticker det i hyn och man blir röd och glansig av cremen. Ingen vidare hit så jag håller fast vid Apoliva även i fortsättningen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s