Oväntad favorit

Rosenserien har jag hört talas om men inte funderat mer över. Det känns helt enkelt inte som ett märke för mig. Men så fick jag det här läppceratet i en goodiebag för någon månad sedan och jag måste säga att jag är positivt överraskad.

Läppcerat jordgubb innehåller bara naturliga ingredienser och sådana läppsyl brukar tyvärr vara mer uttorkande än återfuktande men så är det inte med detta stora (17 ml) stift. Tyvärr har jag inte pris eller inköpsställe (hälsokost?) men någon här kanske vet mer?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s